Wednesday, November 4, 2015

Video "Tanggang Gemuk" Kurang Ajar Dengan Ibu Di Hospital

Video "Tanggang Gemuk" Kurang Ajar Dengan Ibu Di Hospital



Sati video telah menjadi viral semalam yang memperlihatkan seorang anak dilihat bersikap kurang ajar dengan ibunya sendiri.

Tindakan lelaki itu yang membuat bising kepada ibunya mendapat teguran sari seorang lelaki yang geram dengan perangai buruk "si tanggang" itu.

Walaupun ditegur, anak lelaki itu yang penuh ego itu dilihat tidak mahu mendengar teguran orang luar malah meminta jangan masuk campur.

Setelah ditegur, anak lelaki itu masih lagi membuat bising kepada ibunya "Ha, tahu pun malu" - kata anak lelaki itu kepada ibunya.

Ada yang menggelarnya "tanggang gemuk" ekoran terlalu berang dengan perangai anak lelaki tersebut.

Diharap anak-anak lebih menghargai ibunya kerana tidak kira apa jua yang korang buat, jika mengguris ibu apatah lagi memalukan ibu seperti ini memang berdosa.

Minta maaflah ibu cepat-cepat.
Oh! Anak Tanggang Di Hospital

Allah, sedih tengok mak dia nangis. Kalau admin duduk dalam situasi tu pun bengang tengok dia buat mak dia macam tu. Huhu

Posted by Oh! Media on Wednesday, November 4, 2015



ape kata anda
Posted by Mann Jawa on Tuesday, November 3, 2015


1 comments:

  1. gila kurang ajar...kalau sya ad kat situ x payah banyak ckap bagi terajang skali dh cukup..agak-agak lah nak marah mak sendiri...cik abng oii...awak tu dah besar..kalau x kerana mak awak..x de awk kat dunia ni skrng tau...sedar lah sikit diri tu...cuba kalau satu hari nanty anak awak tu buat kat awk..ap wak rasa??mesty sedih kan..mcm tu lah apa perasaan mak awk masa tu..and brother yg menegur sya respect abng sbb tegur dia tu...kita patut menegur sesama sendiri....

    ReplyDelete