Wednesday, May 25, 2016

Baju Raya Koleksi Rozita Che Wan RM299 Sehelai Tetapi Kualitinya Teruk?


Baju Raya Koleksi Rozita Che Wan RM299 Sehelai Tetapi Kualitinya Teruk? 



Selebriti popular, Rozita Che Wan kini telah berkolaborasi dengan TESCO untuk memasarkan baju koleksi raya.

Harga ialah RM299 untuk sehelai. Memang harga standard untuk baju dari artis. Namun ada juga yang complaint tentang baju ini.

Melalui laporan dari Forum Cari dan juga MyMediaHub, baju dikatakan tidak berkualiti.

Jom baca aduan customer:

Siang tadi makcik bershopping barang rumah di Tesco. Sempat juga mencuba baju-baju raya Tesco, koleksi Rozita Che Wan atau Che Ta. Harga baju RM299 sehelai.

Ya ampun, kualiti teruk sangat. Kain panas dan murah, jahitan kelepet terbuka sana sini. Bukan satu design saja yang makcik cuba, semuanya termasuk dua design yang ditarik balik jualannya sebab ada masalah kualiti. Yang baju purple dengan yang satu lagi entah apa, lupa pula.

Makcik ada snap gambar-gambar posing makcik dan rakan teladan yang sengaja meninggalkan bau ketiak pada baju itu. Kain sudahlah tak sama warna, macam lain-lain tailor yang beli kain













1 comments:

  1. Tau dh mesti kain yg dia pakai tu tk sama nya dgn yg dia jual kt pelanggan biasa lh artis klu iklan dia pkai baju yg kain beribu dlm gambar nampak cantik lh dh baju nya kain mahal nk nk tukang jahit nya org org yg dah terkenal yg buat kn tuk baju dia.tapi bila tuk jual mesti tk sama nya kain n kualiti nya. Sib baik tk pe beli baru nk order kt zalora mujur terbaca makcik ni pis klu tk sia sia duit aku hangs gitu je.apa pun tk dpt

    ReplyDelete