Monday, November 21, 2016

Dikecam Teruk, Nora Danish Akhirnya Tampil Perjelas Fungsi Rekaan Tudung Zip Tutup Muka

Nora Danish Akhirnya Tampil Perjelas Fungsi Rekaan Tudung Zip Tutup Muka


Pelakon jelita Nora Danish diketahui mempunyai satu brand tudung yang popular iaitu Owl By ND.

Yang terkini tentang peniagaan tudungnya, pelakon ini telah mengeluarkan satu rekaan tudung telah mendapat liputan yang meluas.

Design terbaru tudung itu dikatakan amat pelik dan tidak relevan sekaligus mendapat kecaman dan kritikan dari pelbagai pihak.

Melihat rekaan terbaru itu menjadi viral dan dipersoalkan ramai, Nora Danish telah tampil memberi respon tentang hal ini.

Ini penjelasan dari Nora Danish:

“I am so excited to show you guys our new Owl EZip semi instant shawl. Wait for our updates anytime. And thank u la sesiapa yang buat viral, dapat tempahan banyak dah. Sesiapa rasa nak tidur dalam flight, senang tutup je muka, tapi jangan la jalan pun tutup , tu tak betul namanya”

“Design dibuat khas untuk mereka yang sukakan kelainan, pada mereka yang sukakan simple design, pun ada. Jadi, pilihan masing masing. Jangan gaduh gaduh okey. Simpan jari jemari anda untuk komen benda yang lebih berfaedah,”

Itulah penjelasan dari Nora. Lepas ini memang senang lah nak tidur dalam flight.

0 comments:

Post a Comment