Tuesday, December 20, 2016

Ini Luahan Hati Isteri Kedua Rahim Sepahtu, Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim

Isteri Kedua Rahim Sepahtu Dedah Mengapa Dia Kahwini Rahim



Kini Rahim telah mengesahkan dia telah berkahwin dua.Isteri keduanya bernama Lily.

Lihat gambar Lily yang cantik ini DI SINI.

Lily telah memuatnaik beberapa keping gambar bersama Rahim dengan beberapa caption menerangkan mengapa dia memilih untuk berkahwin dengan pelawak popular itu.

Jom baca luahan Lily:

Luahan Pertama:

Apa persamaan Abg Rahim ni dgn Abah akak??? .

Sangat2 Penyayang dan Sabar mereka sangat2 tinggi Inilah dua insan paling penyabar akak pernah jumpa di dunia ni .


Akak ni banyak hal, degil dan banyak kerenah.. makan cerewet, pakai cerewet..serba serbi lah nak teratur... 


Sebab tu Akak ditakdirkan dalam jagaan Abg Rahim korang ni dia dan abah akak je tahu cara dan gaya menguruskan kedegilan akak ni

Luahan Kedua

(Beri buku kerohanian, agama). Hadiah Abg Rahim korang utk akak hari ni.. tq Sayangg Sbb u seorang Suami yg sempurna, sahabat karib, penasihat, pelindung dan pembimbing yang baik


Luahan Ketiga

Terkenal sbg seorang pemikir di kalangan rakan2 nya, akak sendiri mengagumi kreatif thinking Abg Rahim. 

From now on kita paterikan jadi quote berharga yang boleh kita kongsi bersama selain di radio now in media sosial..Pesan DMFK, yang baik harus utk kita sebarkan . Ameen

Itulah antara luahan dari Lily. Rahim mengahwininya sekitar tahun 2015 dan telah setahun lebih bersatu.

0 comments:

Post a Comment