Wednesday, December 7, 2016

Luahan Mengejutkan Peminat Zarul Umbrella, Kecewa Dengan Sikap Peserta Gegar Vaganza Ini

Luahan Mengejutkan Peminat Zarul, Kecewa Dengan Sikap Peserta Gegar Vaganza Ini



Sikap salah seorang peserta Gegar Vaganza iaitu Zarul Umbrella menjadi bualan ramai penyokongnya baru-baru ini.

Beberapa peminat Zarul akui mereka sangat berkecil hati dengan sikap endah tak endah Zarul terhadap mereka.

Sedangkan peminat ini banyak memberi sokongan moral kepada penyanyi tersebut sejak minggu pertama GV berlangsung lagi.


Ini luahan peminat Zarul:


Luahan Pertama

"Sebelum mula GV cari penyokong tapi bila dah mula GV dia tak layan penyokong dia pun.

"Dia lebihkan kepada kawan-kawan dia dari MAS. Kami rasa macam dapat layanan second class walhal kami juga penyokong dan peminat dia.

"Berbeza dengan artis lain yang bertanding mereka keluar cari penyokong tapi Zarul sentiasa ditarik oleh pengurusnya macam peminat dia ni semua penjahat. 

"Pada malam final itu, ada penyokong jumpa Zarul di luar MBSA minta Zarul tunggu sebab ada penyokong dari Singapura nak bagi hadiah, dia cakap okay tapi lepas tu dia tutup tingkap dan belah macam itu ajer,"

Luahan Kedua

Seorang lagi peminat Zarul memberitahu bahawa dia bukan mahu burukkan artis yang dia minat sejak tahun 1995 lagi tapi sekadar mahu memberitahu isi hatinya.  

"Banyak la perkara yang Zarul buat kami kecil hati. Dia last jumpa kami masa konsert kedua sahaja lepas tu tak jumpa langsung. 

"Kami lapan orang penyokong yang dapat tiket dan ada penyokong yang beli tiket. Highflyers lebih dari 10 orang yang pergi masa final. 

"Prop semua kami yang sponsor cuma final je kami tak buat apa-apa sebab tak ada apa-apa cadangan dari admin.  Dah la peminat terbahagi dua.

"Kami Zarulians dipulaukan.  Masa sambutan birthday Zarul tak ada Zarulians pun.  Itu semua staff MAS sahaja.  Kami rasa sangat sedih,"

Itulah komen dari peminat Zarul.

0 comments:

Post a Comment