Tuesday, March 28, 2017

"Apa Nak Jadi Hajjah Neelofa, Ketatnya.." - Fesyen Neelofa Di Sidang Media AME2017 Dikecam

"Apa Nak Jadi Hajjah Neelofa, Ketatnya.." - Fesyen Neelofa Di Sidang Media AME2017 Dikecam




Semalam telah berlangsung sidang media Anugerah Meletop Era 2017.

3 hos telah diperkenalkan iaitu Nabil, Neelofa dan Johan Raja Lawak.

Ketika tampil di pentas sidang media itu, Neelofa mejadi perhatian ramai kerana seluar jeans yang dipakainya kelihatan terlalu ketat.

Beberapa foto fesyen Neelofa itu dimuatnaik di laman sosial dan menerima komen kritikan dari orang ramai.

Rata-rata kecewa dengan seluar jean biru Neelofa yang dikatakan terlalu ketat menampakkan bentuk kakinya.

Ini antara komen di IG:

"Moga @neelofa dpt terima teguran kami k...bagi kpd suami je apa yg patut dtunjuk tu k lofa...bkn mengutuk...

"Sori..tak patut ditunjuk

"Makin lama makin singkat n ketat plak tudung n seluarnya...awal2 lofa berhijab sdp je mata memadang skrg semua dh singkat n ketat

"neelofa arap cara pakai begini x brulang lagi..perkara lepas jgn di ulang..biala peminat terus menjadikan loofa sbg ikon artis berhijab..x slh klu pki bju labuh..tutup bhgn yg ketat..berhijab dh cantik..tapi..yg tu pn kna tutup..

"Lofa tu dah knp?

"Masa dia start berhijab dulu I used to admire her but not anymore lahhhh... pls jaga penampilan. Awak tu public figure and org Islam. Potray a good example pls...

"Neloffa sekarang makin gedik makin seksi ,macam tu sikap seorang hajjah, Hajjah Lopak

"Moga terbuka hatinya kearah kebaikkan.....doakan yg terbaik tuk lofa dan diri kita sendiri.....menegur jgn sampai menghina......










0 comments:

Post a Comment