Tuesday, April 18, 2017

"Menangis Melihat Anak" - Akhirnya Serina Redzwan Meluahkan Rasa Yang Terbuku Di Hatinya

"Menangis Melihat Anak" - Akhirnya Serina Redzwan Meluahkan Rasa Yang Terbuku Di Hatinya





Episod kemelut rumahtangga Serina Redzwan dan suaminya Gavin semakin disebut-sebut.

Pelbagai komen diberikan oleh ayah Serina iaitu Dato Chef Wan dan Gavin juga ada membalas kenyataan tentang perkahwinannya.

Kini Serina sendiri tampil memberi komen dan meluahkan rasa yang terbuku di hatinya.

Jom baca:

Banyak sangat news keluar tentang rumahtangga Serina lately, actually i tak berminat nak sensasikan kisah kami, sebab itu Serina hanya berdiam diri.

Tidak ada mana mana insan yg mendirikan Masjid ingin merobohkannya, I dah cuba sedaya upaya utk meyelamatkan malangnya banyak pekara yg terlalu sensetif i tak boleh cerita menjadi punca i failkan Cerai. 

Apa yang u all baca , from IG My dad And apa yg Gavin jawab realiti nya hanya Serina yang tahu dan menanggung nya. 

Papa juga ada hak bersuara kerana dia adalah my father. I Hope tak perlu kita besarkan isu ni lagi..jgn lah lempar minyak pada api yg sedang menyala. 

Kalau U all Ikhlas jadi peminat dan penyokong family kami tolong lah jangan kita besarkan lagi hal ni, kami dalam kes mahkamah biarkan Court yang decide apa yg terbaik.

Memang i sangat sedih..dan down..bila i tengok anak anak when i jemput them balik dari sekolah, i mesti menangis.

Sebab diorang senyum owez to me,they still small they don't know anything and apa yang dah berlaku. 

I taknak them Trauma nanti bila baca macam macam komen negatif. Doakan semua selesai dengan baik. 

Terima kasih pada Semua yang menyokong dan Media juga..I minta maaf tak dapat jawab call dan soalan bertubi tubi. 

Today i kasi kenyataan from my official IG.

Kenyataan ini ditulis oleh Serina di laman sosial miliknya dan menerima tumpuan ramai.

Semoga Serina dan Gavin dapat menyelesaikan perkara ini dengan baik.

0 comments:

Post a Comment