Wednesday, May 3, 2017

Babak Panas Filem Lakonan Aiman Hakim Redza Dan Emma Maembong Teruk Dikecam

Babak Panas Filem Lakonan Aiman Hakim Redza Dan Emma Maembong Teruk Dikecam


Filem Kimchi Untuk Awak lakonan Aiman Hakim Redza dan Emma Maembong terus hangat diperkatakan.

Walaupun sudah tamat tayangan, satu adegan panas antara Aiman dan Emma hangat diperkatakan orang ramai.

Ramai yang pelik mengapa adegan seperti ini ada di dalam filem kerana seperti mempromosikan adegan negatof kepada para penonton.

Ini adegannya:


Banyak yang mengecam adegan berkenaan.

Antara komennya ialah:




Scene ni lepas pula? Kalau movie hollywood, banned la cut la pejadah ? Ke memang movie hollywood je kene cut ? Movie malaysia terselamat sebab movie malaysia lagi berkualiti dari hollywood ? Waaa tahniah ah, hebat malaysia

Maaf bukan niat sindir siapa director dia?  betul ke jalan cerita ni ada kat dalam novel sebab ni aku tak suka cerita melayu kt wayang last tngok munafik je sebab more to pengajaran. Cerita ni leh gi mampus!

Budak semua leh tengok benda cmni. Nanti pi sekolah, tayang kat budak perempuan, dorang ingat benda ni lawak.

Manusia tak dilahirkan bodoh kecuali diperbodoh dan dikekalkan bodoh demi kepentingan pihak yg ingin memperbodohkannya.

Aik, babak macam ni lepas pulak kat TV. Malaysia Darul Kelakar.

Bodoh dah filem.melayu...benda sensitif mcm ni boleh plak tayang ye...ingat lawak ka tu... tak sesuai untuk kanak2

Salah satu sebab knapa aku kurang tengok crita tempatan kat wayang..macam ni la dia, kalau tengok movie luar mesti ada je mesej or hint dorang nak smpaikan, so cerita akan gunakan otak dan akal sikit, dorang akan twist plot slagi boleh..crita kita?

Kepala dia Beauty and beast takleh masuk, ni ada babak tunjuk bebird walaupun tak tunjuk tapi reaction mcm nampak benda tu? this is malaysia.

Tak pernah tgk movie melayu. Buang duit buang masa, cerita sampah

0 comments:

Post a Comment