Thursday, May 18, 2017

Isu Mat Over Tampar David Teo, Afdlin Shauki Pula Kena Ugut

Isu Mat Over Tampar David Teo, Afdlin Shauki Pula Kena Ugut


Kes Mat Over tampar David masih belum berakhir. kali ini berkaitan dengan pelawak popular Afdlin Shauki pula.

Afdlin ada menyuarakan pendapatnya tentang isu ini dan telah menyalahkan moderator majlis berkenaan iaitu Dato Rosyam Nor.

Baca pendapat Afdlin Shauki itu (DISINI)

Setelah meluahkan pendapatnya, ada pihak yang mengugut Afdlin secara live.

Seorang lelaki yang menggunakan nama Farid Rozaini telah menulis diruangan komen, mahu menampar muka Afdlin Shauki.

Lelaki berkenaan dilihat marah dengan kenyataan dari Afdlin Shauki ke atas Rosyam Nor.

Ini komen dari Afdlin Shauki:

Ok brader ni berani ugut aku live ni. Hahaha. Kalau tak berpelajaran ni lah rupanya. Ni la kalau tak faham undang-undang. Sekarang ni ja dah cukup jadi bahan aku nak bawak pergi polis.

@faridrozaini4real lets go bro. Aku cuma beri pendapat tapi, kau ugut aku. Ok jom bro jumpa. @polis_diraja_malaysia 


Komen dan pendedahan Afdlin ini mendapat tumpuan ramai di laman media sosial.

0 comments:

Post a Comment