Thursday, June 8, 2017

Ini Pendedahan Perbualan Penuh Gadis Dakwa Shukri Yahaya Cuba Menggatal Dengannya

Ini Pendedahan Perbualan Penuh Gadis Dakwa Shukri Yahaya Cuba Menggatal Dengannya


Seorang wanita bernama Sarah Danielle telah mencetuskan kontroversi yang mengejutkan apabila mendedahkan seorang pelakon cuba menggodanya.

Pelakon yang dikatakan terlibat ialah aktor Shukri Yahaya, yang juga sudah mempunyai isteri bernama Tya Adnan.

Sarah Danielle memuatnaik beberapa video perbualan antaranya dengan lelaki yang dikatakan Shukri Yahaya di laman sosial miliknya.

Ini tulis Sarah:

Dah kahwin tapi gatal merenyam. Mula-mula video call mintak benda bukan-bukan. Lepastu minta macam- macam, nak ke rumah pula. 

Sakit pulak hati aku. Bukan nak burukkan. Tapi dah memag perangai buruk tak boleh nak sorok. 

Malukan nama sendiri. People expect u to be a very nice guy and a great actor di persada seni ni. But u just turn off one of ur hard fans actually. Sorry to say, I kinda dislikes u already.

Ini gambar penuhnya:






Sarah juga mendedahkan perbualan mesej di laman IG official Shukri Yahaya dan juga gambar video call dengan lelaki yang dikatakan Shukri yahaya

Ini lagi beberapa komen dari Sarah:

If i was lying then explain this. Who behind his instagram then if everything was fake. ?

U guys yang mintak so i upload. It doesnt matter u trust or not. Yang penting we both know siapa yg salah. Bulan puasa kau menipu beribu org, akhirat nanti kau sendiri yang tanggung.

Akhirnya, pelakon Shukri Yahaya juga turut memberi respon tentang hal ini.

Jom baca komen dari Shukri Yahaya tentang kontroversi ini DISINI.
Jom baca komen dari Shukri Yahaya tentang kontroversi ini DISINI.
Jom baca komen dari Shukri Yahaya tentang kontroversi ini DISINI.

0 comments:

Post a Comment