Wednesday, July 19, 2017

Ini Respon Balas Chef Wan Setelah Mendengar Lagu "I Am Me" Dato Seri Vida

 Ini Respon Balas Chef Wan Setelah Mendengar Lagu "I Am Me" Dato Seri Vida



Kini sedang viral lagu nyanyian DS Vida berjudul " I Am Me".

Lagu tersebut dicipta oleh komposer yang hebat iaitu Edry Abdul Halim (Edry KRU).

Banyak komen dan respon apabila mendengar lagu DS Vida itu.

Ada yang suka dan ada yang tak suka.

Kali ini, chef selebriti yang terkenal dengan kelantangannya berbicara iaitu Chef Wan tampil memberi respon setelah mendengar lagu I Am Me ini.

Menerusi laman media IG miliknya, Chef Wan telah memberi pandangannya.

Jom baca:

Wow bercita cita tinggi sungguh our Queen ni.
Alhamdulilah kita tak cuba mana tahu wei!
I saw her video its so hilarious comel pun ia.
One thing i admired her she got the guts kutuk la mcm mana pun!
No doubt dia tak ada suara perindu mcm CT tapi its hers and lyric tu sangat lucu mau pun gayanya!
Tengok la all those funny Korean singer dahulu yg Ganam style tu.
Boleh famous satu dunia.
These days nak jadi celebrities tak payah nak cukup package orang kata.
Ada package yg org suka pada gila2 kita ni pun jadi la.
Janji ada fans kita dan tak kacau orang.
Over the year i am also learning to understand and except both world.
What is perfection anyway to satisfied nafsu manusia ini yg tidak pernas puas.
Ada aja tak kena pada mata kita termasuk la saya pun!
Some might say dlm social media dia dan Aliff ni attention seekers to showing off dan mcm2 lagi la.
Tapi itu pada yg tak berkenan melihatnya.
Tapi ada pulak yg suka ke arah itu mcm la saya juga these days gelak2 follow her IG and Aliff tu.
They both worked hard to be successful and perhap ramai will be inspired by them.
Doa baik2 for them dah
Bila saya tengok Ku Puteh membeli bag dia di LV store tu memamg 1st impression " Ya Allah apa lagi yg dia nak tayang kan kepada kita? Hearing her talking made me laughed"
Terpulang la pada hati masing nak melihat dari sudut mana?
This is my wealth, my life and i am the Queen! loved it!
Tu yg my TV show on Astro Warna Selera Rasa Seksa tu saya dipakai kan crown jadi King pulak buat gelak2 jugak!
We need to laugh more at life.
These days i watched her with full of amusement.
U cant help also to be inspired and learn a few things about life by watching her action and comments by all the followers both positive and negative side.
Jika kita rasa tak sesuai untuk mata, hati dan mulut kita tak payah la ikut dan layan.
Mengata dan mengutuk tak sudah2 pun lagi tambah dosa.
Sometime its nice to see a personality that is different!
Duit org tu makan tak habis.
Saya pun try to reserve certain opinion to myself.
I do find her amusing at the same time so entertaining pulak after being intimidated in the begining.
I wished her the best and congrats for the video launch.


Itulah panjang lebar komen dari Chef Wan. Nampaknya lagu DS Vidaitu diterima baik oleh Chef Wan.

Janagn lupa dengan lagu DS Vida itu di YouTube KRU Music. Kini dah cecah lebih 600 ribu viewers. Memang hebat!

0 comments:

Post a Comment