Saturday, February 11, 2017

Dituduh 'Main' Kekasih Pelajar Form 3, Suami Akhirnya Tampil Beri Kenyataan Balas Yang Mengejutkan

Dituduh 'Main' Kekasih Pelajar Form 3, Suami Akhirnya Tampil Beri Kenyataan Balas Yang MengejutkanBaru-baru ini, seorang isteri bernama Hidayu telah berkongsi kisah suaminya yang curang dengan pelajar tinkatan 3.

Baca pendedahan wanita itu beserta beebrapa gambar DI SINI.

Akibat tuduhan dari isterinya itu, si suami bernama Muhamad Kasiren telah membuat satu laporan polis kerana mengatakan ianya adalah fitnah semata.

Menurutnya, dia memang akui mempunyai hubungan cinta denagn seorang remaja tinkatan tiga.

Namun hubungan yang terjalin antara pelajar sekolah itu sejak kira-kira empat bulan lalu hanyalah sekadar ‘suka-suka’ memandangkan dia tertekan ekoran mengalami masalah rumah tangga dengan Hidayu.

Kasiren akui mempunyai masalah rumah tangga dengan isterinya yang dibina pada usia 18 tahun.

Namun, setelah bergelar suami isteri, Muhamad Kasiren mendakwa isterinya telah banyak berlaku derhaka sehinggakan dia tidak pernah merasa nikmat kebahagiaan sebagai suami.

Ini kenyataannya:

Tentang Kekasih Form 3

"Apa yang dia tulis itu tidak betul. Lagi-lagi fitnah mengenai kami sudah menjalinkan hubungan mesra.
 

"Saya akui bercinta dengan dengan dia. Tapi hanyalah sekadar suka-suka selepas saya tertekan mengalami masalah rumah tangga.
 

"Saya berkawan dengan perempuan itu pun, saya jumpa dengan emaknya minta izin. Bukan main angkut bawa ke mana-mana. Saya juga bukan kaki perempuan seperti yang didakwa,”

Perbuatan Isteri

"Sepanjang kahwin, saya jadi babu (orang suruhan) dan selalu kena marah. Dia juga ikat saya hingga menyebabkan saya hilang kawan-kawan dan keluarga. Dia maki emak saya ‘binatang’.
 

"Lama saya tahan dengan kelakuan biadapnya hingga perasaan cinta saya berubah. Saya stres terpaksa hidup dengannya.
 

"Pendek kata, hubungan kami sudah mengalami masalah sejak awal perkahwinan lagi. Banyak lagi aibnya, namun lebih baik saya simpan dan merahsiakan"

Tambah Muhamad Kasiren, mereka kini sedang dalam proses penceraian setelah isterinya menfailkan fasakh pada Isnin lalu.

0 comments:

Post a Comment