Sunday, April 24, 2016

Luahan Hati Nelydia Senrose Apabila Kakaknya, Uqasha Sering Terjebak Kontroversi


Luahan Hati Nelydia Senrose Apabila Kakaknya, Uqasha Sering Terjebak Kontroversi


Pelakon Nelydia Senrose mahu tuduhan jahat dan tanggapan negatif ke atas kakaknya, Uqasha Senrose perlu dihentikan segera kerana ia bukanlah sesuatu yang membanggakan.

Nelydia Senrose berkata sebagai adik, pastinya beliau turut terasa dengan tuduhan liar yang dilemparkan kepada pelakon Uqasha Senrose.

Ada juga yang membandingkan dirinya dengan kakaknya itu, yang mengatakan Nelydia ni bagus tetapi tidak Uqasha.

Ini komen Nelydia:

“Saya tahu ada orang keliling yang sering membandingkan saya dengan Uqasha. Mereka mengatakan dia tidak baik dan saya sebaliknya.

“Terus terang, saya tidak gembira walaupun perkara baik dikaitkan dengan diri saya. Yang mereka katakan itu kakak saya.

“Buruk baiknya tentu saya akan rasa, ibarat cubit paha kiri, paha kanan juga terasa,” 

“Adakah apabila mereka membuat perbandingan itu akan membuatkan saya berasa dihargai atau berbangga atas keburukan kakak saya yang sedang diperkatakan?

“Saya tidak suka kakak saya jadi jadi perhatian untuk benda negatif. Sebagai adik, saya tahu situasi sebenar yang berlaku,”

Sebelum ini Uqasha memang banyak terjebak dengan kontroversi berbanding Nelydia. Antara gosip panasnya ialah hubungan dengan orang kenamaan dan sikapnya yang tidak disenangi selain selisih faham dengan Hafidz Roshdi dan tunangnya.

Awal tahun lalu, muncul pula pelbagai cerita, antaranya isu buka tudung, beliau berpakaian seksi atau cara berpakaiannya tidak sesuai dengan tudung.

0 comments:

Post a Comment