Sunday, November 15, 2015

Ini Jawapan Dari Bos Astro Tentang Nasib Nabil Dan Jihan Setelah Disingkir Dari Gegar Vaganza


Ini Jawapan Dari Bos Astro Tentang Nasib Nabil Dan Jihan Setelah Disingkir Dari Gegar Vaganza


Selalunya, pengacara untuk Gegar Vaganza iaitu Nabil Ahmad dan Jihan sering dikecam penonton. Kini akhirnya mereka berdua telah disingkir semalam.

Nabil Ahmad dan Jihan Muse telah digantikan dengan pengacara lebih berpengalaman iaitu Raja Azura (Kak Engku) dan Salih Yaacob.

JAWAPAN BOS ASTRO RIA

Bos kepada Nabil dan Jihan dalam rancangan Gegar Vaganza itu iaitu Pengurus Saluran Astro Ria, Raqim Ahmad akhirnya memberi kenyataan tentang hal itu.

Ini komennya:

“Nabil dan Jihan tidak disingkirkan pada malam ini (Ahad), ia cuma gimik dan amaran dari kami kepada mereka.

“Sebelum ini teguran telah pun diberikan dan Nabil juga dilihat semakin baik semasa mengendalikan GV2. 

“Apapun, Nabil dan Jihan adalah penyeri dalam GV2, tanpa mereka mungkin sunyi pentas setiap minggu. Mereka juga telah melakukan tanggungjawab yang diberikan dengan baik sekali,” 

Fuh memang lega peminat Nabil dan Jihan setelah mendengar jawapan dari Bos Astro Ria ini. Nasib baik hanyalah gimik semata-mata.

Ini bermakna Nabil dan Jihan kekal lagi minggu depan. Boleh lah kecam lagi hehe.

7 comments:

 1. Elok singkirkan je Nabil ni...lawak dia mmg tak boleh pakai.....

  ReplyDelete
 2. I like nabil n jihan.harap kekal kan mereka berdua ni.tanpa mereka pentas sunyi.

  ReplyDelete
 3. For me Nabil tu trending pengacara abad ni, sempoi dan x der la over sgt, cuma kdg2 tu mungkin dia over reaction jer. Setuju kalau bukan jihan dan nabil yg jd pengacara mungkin GV x meriah mcm ni. pendapat masing2...

  ReplyDelete
 4. nabil suka menyampuk tiap kali juri nak bagi komen.cuba beradap sikit, bagi peluang juri bercakap, ini tak, dia yg sibuk nak buat lawak bodoh dia tu.

  ReplyDelete
 5. nabil suka menyampuk tiap kali juri nak bagi komen.cuba beradap sikit, bagi peluang juri bercakap, ini tak, dia yg sibuk nak buat lawak bodoh dia tu.

  ReplyDelete
 6. lawak lah yg duduk kutuk mcm2 tu, ckp senang, korg tu baru suruh lead doa atas pentas skolah pon dh menggigil ketaq..

  ReplyDelete