Tuesday, May 3, 2016

"Kampungnya Wajah Isteri Dia.." - Haters

"Kampungnya Wajah Isteri Dia.." - Haters


Hafidz Roshdi kini telah berkahwin dengan seorang wanita bernama Syuhadah yang pernah menjadi tumpuan kerana dikatakan punca pergaduhan Hafidz dengan Uqasha Senrose.

Hafidz Roshdi telah memuatnaik gambar wajah isterinya itu di laman instagram dan mendapat pelbagai komen dari followernya.

~ 9 Koleksi Gambar Isteri Hafidz Roshdi (LIHAT SINI)

Ada yang mengucapkan tahniah kepada pelakon ini dan ada juga mulut jahat yang mngutuk wajah isteri Hafidz Roshdi ini.

Sehinggakan para artis seperti Emma Maembong, Kamal Adli, Saharul Ridzwan, Michael Ang tampil mempertahankan Hafidz Roshdi di ruangan komen (LIHAT SINI).

Antara komen negatif yang dilemparkan ialah seperti ini:






5 comments:

  1. Rupa tak penting... Janji hati budi baikk... Pndai jaga hati suami..rajin memasak..mgemas.. Dan suka kanak2 tu dah ckuppp... Bukan pompuan zaman lani.. Sosial mau lbh.. Duit mau tebal... Hensem... Da keta besaqqq... Tapi buatpa.. Laki tgk kan nak bukan nak buat bini.. Laki buat mainn blhlaa...jnis tu.. Masak mmg tak laa... Sorg laki xckup... Jalanan jaaa...

    ReplyDelete
  2. perlukah artis mempunyai pasangan berwajah komersial? sedangkn rezeki setiap pasangan adalah yg tersurat dari Lohmahfuz atas perintah Allah..Setiap individu tdk ada hak utk menentukn setiap calon yg cantik utk mrk yg lawa, segak, kacak dll sj krn setiap kejadian manusia adalah sebaik2 ciptaan Allah yg tiada tolok bandingnya... seblm mengumpat mengutuk cermin diri sendiri...

    ReplyDelete
  3. Bdoh yg kutuk2 wajah owang lain ni...nampak sngat owang ni x de akidah ngan iman.....owang yg kutok wajah owang lain bersamaan ko kutuk khendak allah...

    ReplyDelete
  4. kurang ajar betul yang mengutuk rupa isteri orang nih. Setakat couple dengan orang muka lawa tapi takde value ke laut tak jadi juga jodohnya. puiii! bukan rupa yang dicari tapi mungkin keserasian. Kutuk kejadian Allah memang akan dikutuk balik la dengan Allah nanti. Tunggu aje!

    ReplyDelete
  5. Yg menghina ni mcm faham je...Dorg kenal sgt2 ke isteri Hafidz dari Hafidz sendiri...aku tngok ok je isterinye tk cantik tapi manis yes mmang mungkin si SUAMI tu tau la mne yg lebih baik utk d jadikan isterinye dia yg kenal isteri dia ape masalah org menghina ehk???

    ReplyDelete