Follower Mulut Longkang Hina Wajah Isteri Izzue Islam, Samakan Isterinya Macam LelakiSiapa yang tak kenal dengan penyanyi dan pelakon kacak Izzue Islam yang merupakan salah seorang anggota kumpulan nyanyian popular, Forteen.

Untuk pengetahuan, Izzue Islam telah berkahwin dengan seorang wanita yang dikenalinya sebelum popular lagi iaitu Awin.

Setealh berkahwin, Awin kini merupakan manager kepada Izzue Islam sendiri, baguslah begitu kan, segala urusan boleh dibuat bersama.

Namun sejak berkahwin, ada sahaja haters yang mengecam isterinya ini. Paling ketara kecaman dan hinaan yang dilontarkan kepada Awin hanya kerana wanita ini lebih berumur dan dikataakn tidak sesuai dengan Izzue Islam.

Mungkin mereka yang mengutuk ini ingat mereka cantik atau kacak sangat, atau mungkin mereka jealous dengan kebahagiaan yang dipaparkan Izzue Islam dan isterinya itu.

Yang terbaru, ketika bercuti di Aman, Jordan, sekali lagi Awin menerima nasib yang sama.

Seperti biasa, Izzue Islam akan berkongsi gambar bersama isterinya itu. Namun ada seorang follower mengecam isterinya dan menyamakannya dengan seorang lelaki.

Kemudian  Izzue sendiri memberi respon dengan mengatakan apa lah yang follower itu merepek!

Ini tulis follower itu dan juga respon Izzue Islam:
Selain itu ada juga menyamakan Awin seperti ibu kepada Izzue Islam.


Semoga Izzue islam dan isteri tabah dengan komen panas para haters ini. Memang mereka jealous dengan kebahagiaan Izzue Islam dan isteri.

0 comments:

Post a Comment