Thursday, March 2, 2017

KESIANNYA..Ini Luahan Mengejutkan Isteri Kepada Aqasha, Dedah Masalah Rumahtangga

Ini Luahan Mengejutkan Isteri Kepada Aqasha, Dedah Ada Masalah Rumahtangga  


Pelakon dan penyanyi Aqasha telahpun berkahwin dan kini mempunyai 2 orang anak.

Memang jarang kontroversi melanda Aqasha dan keluarga ni.

Namun baru-baru ini, isteri kepada Aqasha telah tampil membuat luahan hati di laman sosial Instagram miliknya.

Isteri Aqasha yang bernama Baizura ini akui mempunyai masalah rumah tangga kerana kehadiran orang ketiga.

Katanya, ketika dia sedang berusaha untuk menguatkan ikatakan suami isteri dengan Aqasha, rupanya ada wanita lain yang turut berusaha keras mendekatkan diri dengan pelakon ini.

Malah, Baizura juga mengatakan dia telah mengaku kalah ketika ini.

Ini luahannya:

I akan ingat tarikh hari ni sampai bila2. The lowest point in my life. And I would like to share with you.
..
Hari I rasa cukup untuk I fight. I tau I dah kalah lama dah tapi I tetap fight. Tapi I tak sedar ada perempuan lain yang tengah fight so hard juga untuk diri dia masa I struggle fight untuk family I, untuk pastikan anak-anak I ada complete family.
..
I kalah, I putus asa banyak kali tapi I keep fighting. I fight, fight and fight...
..
But I cedera teruk. I can't take it anymore. I kalah. I mengaku kalah. I kena tau limit I sampai mana. Even though I've lost my battle, I would still advise any wife out there to fight. It's okay kalau cedera parah pun, kita kuat. Kita akan recover. Tapi kena tau bila patut stop.
..
At least I dah cuba. Sehabis-habis daya. Sebab I tau marriage is a responsibility. Responsibility comes with task. Kalau ada anak-anak tambah lagi task. Fight for them is also 1 of the tasks.
..
Please don't ask me to bad mouth about him. He is the father of my 2 kids. Takkan nak biar orang ramai-ramai kutuk 'no telo' kat bapa anak-anak I? Apa yang I dapat pun. I fikir nanti diorang dah besar diorang pun malu kalau tau mommy buat macam tu.
..
Apa yang I buat ni pun dah terkesan pada dia. Cukup sini.
..
But she, ehem... on the other hand, I have no obligation to protect. She pushed the button. I've warned her, I've talked to her so many times, in so many ways. Nicely, harshly..


She pushed the button. The attention should goes to her. I tak perlukan perhatian. That's the reason I deleted my previous post. Mission accomplished. 

But I tau salah I dah trigger curiosity korang semua. Korang mesti nak tau lebih lagi, ya memang. Itu bukan permulaan, bukan juga pengakhiran. I tak boleh tayang semua, I still fikir pasal maruah dia kasihan anak-anak dia. Apa I buat tu pun dah cukup kejam.
..
I pun tak sangka I sampai ke tahap ni. I jarang open pasal apa yang I buat in public. Now I nak rest. I nak hidup aman-aman sekarang. Nak recover, nak lepaskan beban. Slowly but surely. *crawling*


Semoga pasangan ini dapat menyelesaikan masalah mereka dengan baik.

0 comments:

Post a Comment