Ramai Mula Persoal Suami Azza Elite, Apa Kes? Ini Kenyataan Rasmi

Ramai Persoal Suami Azza Elite, Apa Kes? Ini Kenyataan RasmiKumpulan Elite boleh dikatakan antara kumpulan penyanyi yang amat popular hasil didikan kumpulan KRU Muzik.

Antara ahli kumpulan Elita ialah Azza. Kini Azza telah berumur 39 tahun dan amat aktif berniaga.

Apabila tengok Azza bertungkus lumus berniaga, timbul pula spekulasi kononnya bekas penyanyi kumpulan Elite ni bekerja kuat untuk menanggung keluarga.

Ada juga pihak yang mempersoalkan di mana suaminya bernama Azlan yang berumur 30 tahun?

Melalui laporan mStar, waratawan hiburan telah emndapatkan jawapan dari pihak Azza Elite sendiri tentang hal ini.

Azza telah tampil menafikan dakwaan itu dan dia berkata bahawa suami tersayang iaitu Azlan yang menjadi tulang belakangnya dalam dunia perniagaan.


Ini komennya:

"Eh, tak baik cakap macam tu. Suami saya sentiasa ada menjadi tulang belakang di mana kami sekarang sama-sama sibuk menguruskan perniagaan produk keluaran Azza Elite Empire HQ antaranya Azza Elite Make-up Base, Azza Elite Talkum dan banyak lagi.

"Sebagai artis dan lebih dikenali, di sini saya berperanan untuk mempromosikan barang dan seharusnya saya yang lebih menonjol kerana banyak di depan.


"Berbanding suami, dia uruskan bahagian pemasaran dan kami ada tugas masing-masing dalam memperkenalkan lagi produk-produk daripada Azza Elite Empire HQ,"


Dalam pada itu, Azza memohon agar masyarakat tidak terus melemparkan spekulasi sebegitu kerana di zaman sekarang suami dan isteri harus sama-sama kuat bekerja demi menyara kos hidup yang semakin meningkat.

0 comments:

Post a Comment