Buktikan Awin Guna Bomoh! - Izzue Islam MengamukKesian lihat pasangan suami isteri ini iaitu penyanyi dan pelakon Izzue Islam dan isterinya Awin Nurin.

Banyak betul dugaan dan tak habis-habis menjadi mangsa fitnah dari para haters yang sering tidak suka dengan isterinya.

Penyanyi dari kumpulan Forteen ini ternyata  berang dan mengamuk apabila isterinya, Awin Nurin dituduh pula guna bomoh dan mengamalkan ilmu hitam.

Izzue atau nama sebenarnya, Muhammad Izzul Islam Mazlan mahu individu yang didakwa memfitnah isterinya segera menghentikan buli siber di laman sosial.

Katanya kepada BH Online, isterinya, Awin telah menenangkan dirinya agar tidak cepat melatah.

Ini kenyataan dari Izzue:

"Ini bukan kali pertama tohmahan dilemparkan terhadap kami. Kali ini, ia meninggalkan impak berbeza kerana memfitnah dan menuduh isteri menggunakan bomoh terhadap saya," 

"Saya terkilan kerana individu yang membuat tuduhan seperti tidak ada agama dan tidak beri bukti.

"Hentikanlah buli siber kerana ia memberi impak negatif kepada banyak pihak. Jika kurang pasti, jangan mulakan sesuatu yang tidak pasti kesahihannya... Mentaliti begini harus dihentikan," 

"Jika benar Awin mengamalkan ilmu hitam seperti yang didakwa, buktikan dan tunjuk bomoh yang digunakan. Perkara ini bukan membabitkan akaun palsu, sebaliknya beberapa individu," 

Izzue yang juga anggota kumpulan Forteen berkata, dia juga kecewa kerana ada netizen mempersoalkan mengenai zuriat malah mendakwa Awin mandul.

Ini komennya tentang isu ini:

"Pasangan berkahwin mana yang tidak mahu cahaya mata? Jangan tuduh sesuka hati saja,"

Semoga Izzue Islam dan isteri terus bahagia dan tidak mengendahkan komen negatif dari para haters.

Diharapkan pasanganini bertambah bahagia dan sentiasa gembira.


0 comments:

Post a Comment